Pre-paid waskaart

Krijg korting op al onze wasprogramma's via uw eigen pre-paid waskaart. Op onze website kunt u uw waskaart aanschaffen, opwaarderen, balans checken en alle informatie vinden over deze waskaart. Ook kunt u een waskaart aanschaffen direct in onze shop via ons personeel. Daar kunnen wij u ook alle uitleg geven over hoe deze waskaart precies werkt en wat uw voordelen zijn.

Service van ons personeel

 • Handmatig voorwassen
  Dit verminderd de kans op krassen, zorgt voor een schonere auto en reinigt ook de schaduwplekken waar de borstel niet bij komt
 • In- / Uitrijden van de wasstraat
  Al ons personeel is in het bezit van een geldig rijbewijs en rijdt uw auto in en uit de wasstraat als u hier voorkeur voor heeft
 • Overige druppels nadrogen
  Het personeel droogt de druppels op de schaduwplekken altijd na met een zeem om eventuele kalkvlekken te verminderen/vermijden
 • Gratis warme dranken
  Voor alle klanten van de autowasstraat is de warme dranken automaat in onze shop gratis. U kunt hier kiezen uit koffie, chocomel of thee met en zonder suiker en/of melk.

Voorwassen

Iedere auto wordt standaard voor gewassen door ons aanwezige personeel. Dit voorkomt krassen, zorgt voor een schonere auto en maakt schaduwplekken schoon waar de machine niet bij kan. Dit zorgt voor de beste kwaliteit op het gebied van machinaal autowassen.

Imperiaal programma

Naast het hoge en brede assortiment aan auto’s bieden wij ook de mogelijkheid om een imperiaal te kunnen wassen. Hieronder vallen o.a. stalen imperiaal, zwaailichten, dakluchters/airco’s, ladders etc. Informeer naar alle mogelijkheden bij ons personeel.

Bussen, pick-ups & cabrio's

Onze wasstraat is van alles voorzien. De wasstraat kan tot 2,35 meter breed en 2,7 meter hoog wassen in onze geautomatiseerde wasstraat. Zo kunnen wij dus o.a. bussen, pick-ups, cabrio’s en nog veel meer wassen zonder problemen.

Leverancier

Dr. Stöcker BeNeLux

Dr. Stöcker specialiseerd zich al jaren lang in het machinaal wassen en reinigen van auto’s. Zij produceren sinds 60 jaar was- en verzorgings producten voor wasstraten, rollovers, truck wasinstallaties, DHZ wasboxen, autopoets- en cleaning bedrijven. Door intensieve samenwerkingen met fabrikanten en gebruiken van autowasinstallaties blijven zij hun producten ontwikkelen en innoveren. Dit gebeurd in het eigen laboratorium in Duitsland, waarbij al de productbatches onderworpen worden aan de vastgestelde interne kwaliteitscontroles.

De producten ondergaan voortdurend externe en onafhankelijke tests. Alle producten behoren tot de absolute top in de markt en voldoen ruimschoots aan de strengste Europese normeringen. Hierdoor zijn zij conform DIN ISO 9001 gecertificeerd.