Werken bij Carwash Hedel?

Wij zijn jaarlijks op zoek naar jong bloed om onze Carwash te versterken. Onze wasstraat bestaat namelijk al sinds 2010 en heeft in zijn jaren een hoop goede en leuke klanten opgebouwd. Daar heeft ons personeel natuurlijk het meest in geholpen. Door klantvriendelijkheid en service komen onze klanten graag terug en daar zijn wij trots op. Auto’s wassen klinkt heel gemakkelijk, maar wij en onze klanten zijn erg gefocust op het beste resultaat. 

Wat houdt je werk in?

Je werk bestaat voor het grootste deel uit het voorwassen van de auto’s voordat die in de machine gaan. Jij bent ten slotte diegene die bepaalt hoe de auto er straks uit komt. Je zet hem daarna aan en rekent af met de klant. Maar dit is slechts de zakelijke kant van je werk. 

Het schoonhouden van de wasstraat, wasboxen, prullenbakken, etc. is minstens net zo belangrijk. Dit is het aanzicht van het bedrijf en moet ten allen tijden aantrekkelijk blijven. 

Daarnaast komt het stukje klantvriendelijkheid en klantenbinding. Een glimlach op de werkvloer wordt steeds meer gewaardeerd. Als jij plezier hebt in je werk, gaat een klant dat zien. Je bent vrij om je klanten een kop koffie, thee of chocomel aan te bieden en een gezellig praatje te maken. Dit houdt niet alleen ons werk leuker en interessanter, maar ook de ervaring van de klant.

Salaris? 

Het salaris, de vergoedingen en andere extra’s hangen af van je leeftijd, woonplaats, ervaring etc. waarover te spreken is tijdens het eerste sollicitatie gesprek.

Ken of ben jij iemand die graag bij ons zou willen werken. Neem contact met ons op of kom bij ons langs.

De Hootkamp 3
5321 JT Hedel
+31 (0) 6 20 87 54 64
info@carwashhedel.com

Wat vragen wij?

Er zijn slechts een aantal eigenschappen/criteria waarnaar wij naar op zoek zijn:

– Minimaal 18 jaar met een geldig rijbewijs

– 1 dag per week beschikbaar

– 2 weken per jaar vakantiewerk

– Beschikt over de Nederlandse taal

– Sociaal en klantvriendelijk