Zelf uw auto wassen?

Onze wasstraat beschikt over drie wasboxen waar u door middels van zes verschillende programma’s uw auto grondig schoon kunt maken.

Met een inworp van €0,50 – €1 – €2 gaat er een timer lopen. U kunt 1 minuut wassen met €0,50. De duur van het wassen is dus afhankelijk van uw inworp.

Uw keuzes

  1. Voorreiniger (Insecten- / velgenreiniger)
  2. Hoge druk (Schuim)
  3. Borstel (Schuim)
  4. Hoge druk (Leidingwater)
  5. Hoge druk (Hotwax)
  6. Hoge druk (Osmosewater)

Service

U kunt bij ons personeel altijd terecht met vragen over het autowassen. Hoe pak ik het het best aan? Hoeveel geld moet ik gebruiken? Welke volgorde moet ik gebruiken? Alleen zo kunnen wij u het beste advies geven.

Ook doen wij ons uiterste best om u op een schone wasplaats te kunnen laten wassen. Wij spuiten regelmatig de wasboxen schoon voor de volgende klant.

Kleingeld?

Ons personeel is van maandag t/m zaterdag aanwezig van 8:30 – 17:30. U kunt te allen tijde bij ons geld wisselen zolang er een medewerker aanwezig is. U vindt ons altijd in de shop of rondom de wasstraat.

Pinnen?

U kunt natuurlijk ook pinnen in onze wasboxen. Met één simple druk op de contactloze betaalterminal kunt u wisselen tussen 3 verschillende bedragen: €2,00 – €3,50 – €5,00. De tijd die u hiermee krijgt ziet u verschijnen op het led scherm en u kunt net als bij de inworp van kleingeld wisselen tussen alle programma’s.

Bent u ergens ontevreden over?

Meldt dat bij ons personeel.