Wasprogramma's

Service van ons personeel

Voorwassen

Iedere auto wordt standaard voor gewassen door ons aanwezige personeel. Dit voorkomt krassen, zorgt voor een schonere auto en maakt schaduwplekken schoon waar de machine niet bij kan. Dit zorgt voor de beste kwaliteit op het gebied van machinaal autowassen.

Imperiaal programma

Naast het hoge en brede assortiment aan auto’s bieden wij ook de mogelijkheid om een imperiaal te kunnen wassen. Hieronder vallen o.a. stalen imperiaal, zwaailichten, dakluchters/airco’s, ladders etc. Informeer naar alle mogelijkheden bij ons personeel.

Leverancier

Dr. Stöcker BeNeLux

Dr. Stöcker specialiseerd zich al jaren lang in het machinaal wassen en reinigen van auto’s. Zij produceren sinds 60 jaar was- en verzorgings producten voor wasstraten, rollovers, truck wasinstallaties, DHZ wasboxen, autopoets- en cleaning bedrijven. Door intensieve samenwerkingen met fabrikanten en gebruiken van autowasinstallaties blijven zij hun producten ontwikkelen en innoveren. Dit gebeurd in het eigen laboratorium in Duitsland, waarbij al de productbatches onderworpen worden aan de vastgestelde interne kwaliteitscontroles.

De producten ondergaan voortdurend externe en onafhankelijke tests. Alle producten behoren tot de absolute top in de markt en voldoen ruimschoots aan de strengste Europese normeringen. Hierdoor zijn zij conform DIN ISO 9001 gecertificeerd.

Bussen, pick-ups & cabrio's

Onze wasstraat is van alles voorzien. De wasstraat kan tot 2,35 meter breed en 2,7 meter hoog wassen in onze geautomatiseerde wasstraat. Zo kunnen wij dus o.a. bussen, pick-ups, cabrio’s en nog veel meer wassen zonder problemen.

Early Bird korting

Iedere werkdag, maandag t/m vrijdag, van 8:30 – 12:00 krijgt u korting op alle wasbeurten. Kijk voor alle prijzen in de bovenstaande prijslijst.